Fun fashion

Vi på Marikas tycker att mode ska vara roligt! Vi är väldigt glada över att äntligen få presentera vårt nya koncept Fun Fashion. Tillsammans skapar vi unika modevisningar. Barnen får lära sig att gå och posera. Allt sker under lekfulla former där det viktigaste är att ha roligt. Kursen riktar sig till både killar och tjejer.

Marika Hanson är en av dem främsta i Sverige när det kommer till barnmodevisningar. För Marika är det viktigaste att barn får vara barn. Barn ska inte posera och bete sig som vuxna i modevärlden. Marikas har goda kontakter inom mode/reklam världen och för den som vill finns det möjligheter att få olika uppdrag. Viktigt att veta är att vi kan bara förmedla kontakter och komma med rekommendationer, i slutändan så är det alltid kunden som väljer. Vi jobbar enbart med seriösa aktörer som t.ex. H&M och Lindex.

Dansmix/Fun Fashion

Det finns många likheter mellan dans och mode. Det handlar om att på olika sätt få uttrycka sig själv. I kursen Dansmix/Fun Fashion får man det bästa av två världar. Under kursen kommer barnen att ha 7 Dansmix klasser och 7 Fun Fashion klasser. I slutet av terminen bjuder vi in alla föräldrar för att komma och titta på vad vi gjort under terminen.