Marikas Dance and Fashion

Vi på Marikas tycker att mode ska vara roligt! Därför är vi väldigt glada över att äntligen få presentera vårt nya koncept Marikas Dance and Fashion kurser. Tillsammans skapar vi en härlig stämning med dans och mode i en ny fusion. Ni får lära er runway, att gå som på catwalk och posera framför kamera.

I Marikas dance and Fashion kursen blandar vi att dansa samt gå på catwalk och agera och posera framför kamera.

Det finns många likheter mellan dans och mode. Det handlar om att på olika sätt få uttrycka sig själv. Under kursen kommer ni att få testa på feminine vibe där vi fokuserar på att lyfta fram kvinnliga kroppsuttryck och rörelser samt få in rätt attityd och dynamik, sen får ni testa på att gå och posera både utan och i klackar. Sista lektionen får ni använda era kunskaper med en fotograf som kommer ta fina bilder på er. Missa inte chansen att bli modell för 3 dagar.

Marika Hanson har lång erfarenhet av modevisningar, hon har tex flera år i rad koreograferat Fashion Week i Stockholm samt suttit i juryn i Top Model Estonia. Tillsammans med Vicky Engstrand, som arbetat länge med att lära ut dans samt själv dansat bakom artister som Eric Saade och Anna Bergendahl, och Frida Furberg, som fotograferat bland annat artister och modeller samt bröllop, kommer vi ge er en upplevelse som liknar att stå i rampljuset.

 

catwalk studio skor

 

Ålder

Kategori

Ledare

Veckodagar

Catwalk
Nivå Start Dag och tid Ledare    
223 WORKSHOP - Marikas Fashion, klackar, catwalk
Start 27/4. Fre 17.00-19.00 1 ggr.
Ledare Marika, Haidy.
27/4 Fre 17.00-19.00 1 ggr Marika, Haidy Info/Boka 4 anmälda till 15 platser 4 anmälda till 15 platser