Vi anpassar alltid våra kurser efter ålder & förmåga! Så visa framfötterna! Men glöm inte heller att fråga om du behöver hjälp med något.
https://youtu.be/tCRyFiKUq8s

Försommarkurserna kommer börja den 24 Maj 2021 och pågår då fram till 20 Juni. 
Kurserna kommer bestå av Street, Jazz & Balett, och är till för dig som nybörjare eller som fortsättningskurs för dig som redan gått hos oss tidigare! 
Denna sida kommer att kontinuerligt uppdateras med dagar & tider som försommarkurserna kommer pågå under. Vi rekommenderar våra elever (båda nya som gamla) att både anmäla sig samt hålla utkik på denna sida fram tills kursstart.

No events or products found


 
 

Marikas SummerCamp – för dig mellan 7-19 år!
Sun Dance Camp 7-9 år och 10-13 år
Marikas sommarkurser kallar vi ” SunDance-Camp”, som alltid börjar i juni vecka 25. På campet får du bland annat lära dig dansa streetdance och jazz. Det blir också en hel del mode på campet! Du får på ett lekfullt sätt prova på både att gå “modevisningar” och att posera framför kameran. Syftet med kursen är göra barn och ungdomar mer medvetna om sitt kroppsspråk och sin hållning.
Marika har lång erfarenhet att jobba med barn och ungdomar som trivs i rampljuset. Hennes metodik förstärker självförtroendet hos varje deltagare. Även föräldrar kan känna sig trygga med kursen, och att det finns en expert på detta område som med glimten i ögat lär både tjejer och killar om hur viktigt det är att våga vara sig själv!
En fotograf kommer även och fotograferar deltagarna och tar härliga gruppbilder, som blir minnen för livet.
SunDance Camp Intensive 12-19 år
SunDance Camp intensive är ett teknikinriktat mixläger där du får öva och utveckla dina kunskaper i jazz och Hiphop.
Vi kommer träna jazzteknik med placering, stilförståelse och Jumps&turns. I hiphopen övar vi på grooves och utökar vårat rörelseomfång. Campet har också en repertoarklass varje dag som ägnas helt åt koreografi.
Ett superbra tillfälle att tillsammans med nya danskompisar gå in på djupet och utmana & utveckla tekniken i jazz och hiphop, och såklart slipa på ditt scenuttryck.

Kursen avslutas med en gemensam uppvisning i vår studio.
Vi välkomnar alla till en varm och trygg miljö, där kreativiteten och kärleken flödar.
Anmälan sker genom nedanstående länk: